MIMIAUKCE.cz
Adidas Terrex Hydroterra Shandal tenisky vel.36
Adidas Terrex Hydroterra Shandal tenisky vel.36
po synovi
stav dobrý až veľmi dobrý, jediný nedostatok je, že faby už nie sú ako nové, trochu zašedlé - možno máte trik na oživenie farieb?
super je, že päta je zošľapovacia, a tak sa dajú nosiť ako tenisky aj ako šľapky
vnútorná dĺžka 23.5 cm nadoraz
VEĽKOSŤ: 36
VÝROBCA: ADIDAS
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 5,00 EUR
Aukcia skončila neúspešně, vyvolávaciu cenu 0,99 EUR nikto nepotvrdil
Aukciu číslo 12379960 nikto nesleduje +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci Michaela M. (MisiatkoJurik) ID 266991 mimibazar.sk/misiatkojurik
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v uterok 7.5.2024 v 19:36 hodín a skončila v nedeľu 12.5.2024 vo 22:09:00 hodín, celkom trvala 5 dní 2 hodiny a 32 minút
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

Dobrý deň prajem, vitajte v mojej aukcii.

Tovar, ktorý ponúkam je poväčšine nový kúpený v zahraničí. Pokiaľ sa jedná o značkové veci, vždy je to originál, ručím vrátením peňazí. :)
V dražbe ho ponúkam z nasledovných dôvodov:
1, Ćlovek poväčšinou rodinný príslušník, ktorý ho chcel ho už nechce.
2, Tovar nesedí, veľkosť alebo farba nie je pre dotyčnú osobu dobrá
3, Bolo kúpených viac vecí v rovnakej veľkosti a po uvážení nejaké posúvame ďalej

Druhá kategória tovaru sú detské veci. Sú po príslušnikoch našej rodiny (moje deti, alebo deti mojich súrodencov). U každej veci je podrobný popis, v prípade nejakých chybiek aj detailné foto.

Tretia kategória sú veci nosené mnou alebo ďalšími dospelými rodinnými príslušníkmi. Pri každej veci je podrobný popis o stave a takisto detailné foto v prípade nejakých závad.

Vzhľadom na to, že všetky veci boli kúpené pre osobnú spotrebu, nedávame na ne záruku a neprijímame reklamácie, preto si pred vsádzaním premyslite, či tovar chcete. Ak máte akékoľvek otázky, rada Vám odpoviem. PRÍHOZY NERUŠÍM!

Tovar posielam ako doporučenú zásielku 2.triedy vždy do 3-10 pracovných dní po obdržaní platby. V prípade, že je obdržaná v piatok, tak posielam najskôr v pondelok. Ak z nejakých dôvodov toto nemôžem splniť, určite Vás budem bezodkladne informovať. Nie vždy mám čas poslať info o odoslaní, preto sa prosím neváhajte na Vašu zásielku spýtať.

V prípade, že dražíte viac vecí, ponúkam kombinované poštovné a balné, preto ma prosím neváhajte kontaktovať. V prípade, že po skončení dražby chcete pokračovať v dražení aukcií, ktoré končia neskôr, prosím kontaktujte ma - avšak predlžovať draženie o viac ako týždeň som ochotná len u účastníkov s veľa pozitívnymi hodnoteniami. Maximálne som ochotná predĺžiť dobu o 2 týždne od skončenia prvej aukcie.

V prípade, že aukcia skončí neúšpešne a Vy máte o ponúkanú vec záujem, neváhajte ma kontaktovať, určite sa dohodneme k spokojnosti oboch strán.

Posielam aj ako obyčajnú zásielku na Vašu vlastnú žiadosť, avšak na Vaše riziko a bez garancie vrátenia peňazí v prípade straty. Pri strate zásielky pošta prepláca len určitú sumu (okolo 12 eur), preto drahšie zásielky doporučujem pripoistiť. V prípade záujmu o poistenie ma prosím kontaktujte a prekalkulujeme poštovné a balné.

Poštovné a balné zahŕňa aj sumu za usporiadanú aukciu,náklady na dopravu na poštu a balenie zásielky. Ďakujem za pochopenie.

Príjemné draženie Vám prajem.:-)
Michaela

PS: V prípade Vašej spokojnosti ocením Vaše hodnotenie, v opačnom prípade ma prosím bezodkladne informujte, aby ste vec poriešili. ĎAKUJEM!
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu