MIMIAUKCE.cz
HODNOCENÍ STARŠÍ NEŽ 3 MĚSÍCE > Kami K. (kami11) ID 88103 100% (912900)
HODNOTENIA ZA POSLEDNÉ 3 MESIACE | HODNOTENIA STARŠIE AKO 3 MESIACE | HODNOTENIA STARŠIE AKO ROK
VŠETKY | POZITÍVNE | NEUTRÁLNE | NEGATÍVNE
Celkom: 1.025 (zobrazuje sa 1-20)první 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ďalšie >>
1.5.2024
Kvalitne dvojdielne plavky JETTE !!! Nove s visackou !!! Velkost 40/C/D !!! POVODNA CENA 65 EUR [19.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Maximalna spokojnosť, odporúčam :) Katarína S. (Kataluky) ID 151297
25.4.2024
Biker bunda LAURA SCOTT z PRAVEJ KOZE !!! Nova !!! Velkost 44 !!! POVODNA CENA 149 EUR [10.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem za obchodík a rýchle dodanie, spoľahlivá predávajúca, odporúčam! Kamila T. (kamilka260) ID 70352
15.4.2024
Pohodlne saty LINEA TESINI !!! Nove !!! Velkost 38 !!! POVODNA CENA 49,99 EUR [6.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem za obchod. Spokojnosť. Odporúčam. Agáta J. (cayanne737) ID 253264
25.3.2024
Fleecove teplaky ADIDAS !!! Nove s visackou !!! Velkost 40 !!! POVODNA CENA 69,90 EUR [16.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Všetko super, ako vždy, vrelo odporúčam! Mária S. (Lara987) ID 45955
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Prakticky 3-dielny zahradny set !!! Novy !!! VASA CENA [11.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Všetko super, ako vždy, vrelo odporúčam! Mária S. (Lara987) ID 45955
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Cyklamenove saty RICK CARDONA !!! Nove !!! Velkost 38 !!! POVODNA CENA 69,99 EUR [15.1.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Všetko super, vrelo odporúčam! Mária S. (Lara987) ID 45955
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
DRAZITE 5 KUSOV !!! Jemne decentne nausnicky !!! Nove !!! VASA CENA [16.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Všetko super, ako vždy, vrelo odporúčam! Mária S. (Lara987) ID 45955
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Kvalitne bikini BUFFALO !!! Nove !!! Velkost 40/E !!! VASA CENA [16.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Všetko super, ako vždy, vrelo odporúčam! Mária S. (Lara987) ID 45955
25.3.2024
Vonne vrecusko PAJOMA !!! DIVOKA CERESNA !!! VASA CENA [4.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem a odporúčam Alica F. (Ginger) ID 7660
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Izbova vona PAJOMA s vonnymi tycinkami !!! Nova !!! VASA CENA [21.1.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem a odporúčam Alica F. (Ginger) ID 7660
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Izbova vona PAJOMA s vonnymi tycinkami !!! Nova !!! VASA CENA [2.1.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem a odporúčam Alica F. (Ginger) ID 7660
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Damske espadrilky TOMMY HILFIGER !!! Nove !!! VASA CENA [20.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
dakujem za obchodik, ODPORUCAM. V. Veronika K. (veronix14) ID 91929
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Dievcenska/damska mikina BENCH !!! Nova !!! POVODNA CENA 32 EUR [23.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem odporúčam Marcela M. (anamaya) ID 147695
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Krasny naramok DKNY !!! Nove s krabickou !!! POVODNA CENA 64,99 EUR !!! POSLEDNE KUSY [15.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ozaj je náramok pekunký. Odporúčam. Anna J. (andulka75) ID 58012
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Vonne vrecusko PAJOMA !!! DIVOKA CERESNA !!! VASA CENA [4.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem a odporúčam Alica F. (Ginger) ID 7660
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Stylovy ruksak BENCH !!! Novy !!! VASA CENA [2.1.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem za kvalitný tovar. Z mojej strany maximálna spokojnosť - jednoznačne odporúčam!! Eva T. (ewa t.) ID 25648
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Pohodlne saty VILA !!! Nove s visackou !!! POVODNA CENA 49,99 EUR [12.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem a odporúčam Alica F. (Ginger) ID 7660
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Prechodna parka Rick Cardona !!! Nova !!! POVODNA CENA 75,90 EUR [9.1.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem za kvalitný tovar. Z mojej strany maximálna spokojnosť - jednoznačne odporúčam!! Eva T. (ewa t.) ID 25648
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
4 KUSY samolepiacej neviditelnej podprsenky FLY BRA !!! Velkost A !!! Cierna farba !!! VASA CENA [3.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Ďakujem,vrelo odporúčam:) Katarina C. (petercomo) ID 141446
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
25.3.2024
Stylove biele sneakersy LEVI`S !!! Nove s krabicou !!! Velkost 36 !!! VASA CENA [20.2.2024]
OHODNOCENÍ PRODEJE
odporúčam, ďakujem Monika D. (5mima55) ID 149671
ohodnocení druhé strany
Dakujem krasne, odporucam na 100%. Bude mi potesenim kedykolvek nabuduce:)
Celkom: 1.025 (zobrazuje sa 1-20)první 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu