MIMIAUKCE.cz
Nové. Kožené. = Krásne biele tenisky = TAMARIS = veľkosť 38 = pc 89€
NOVÝ TOVAR
Nové. Kožené. = Krásne biele tenisky = TAMARIS = veľkosť 38 = pc 89€
  
Nové s krabicou, krasny dokonaly kus, cele kozene, sedia na klasicku 38, dlzka vnutornej vlozky 25cm. Tieto som brala pre maminu, ktora sa rozhodla, ze nechce dalsie tenisky, neboli ani skusane. Ja ich mam tiez velkost 37, vcera som ich mala prvy krat, a super. Co je uzasne na tomto modeli je taka vychytavka, ze zmakcena horna cast paty ktora sa vacsinou obuvanim dokrci/zoslape a to je iritujuce (aspon pre mna), tieto tenisky tam maju taky makky flexibilny pruzny polster, ktory chrani spodnu cast paty pred zoslapanim. Supersa obuvaju. Podla odskusania 37ciek, su priestranne, asi tak pol cisla vacsie, no nievyzuvaju sa mi . Velmi prijemne pohodlna akuratna platforma.ODPORUCAM!
VEĽKOSŤ: 38
VÝROBCA: TAMARIS
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 2,99 EUR
Aukcia skončila neúspešně, vyvolávaciu cenu 36,99 EUR nikto nepotvrdil
Aukciu číslo 12377136 sledujú 2 návštěvníci +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci Lenka M. (LondynskySatnik) ID 29644 mimibazar.sk/londynskysatnik
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v uterok 30.4.2024 v 10:25 hodín a skončila v stredu 1.5.2024 vo 21:00:00 hodín, celkom trvala 1 den 10 hodín a 34 minút
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

Milé nakupujúce, milí nakupujúci,
moje meno je Lenka, a vítam Vás na mojich aukciách. Želám Vám príjemné draženie a radosť zo získaných vecí!

PRAVIDLÁ AUKCIE:
☀️ 1: Pred tým, ako sa pustíte do draženia mojich aukcií, prosím pozrite si všetky detailné fotky, prečítajte si podrobný popis výrobku, poštovného a všetky body týchto podmienok predaja. Ak si napriek tomu nie ste istí či sú všetky Vaše otázky zodpovedané, pošlite mi správu, rada Vám odpoviem.
☀️ 2: Ak máte skúsenosti s nákupom a nemáte skúsenosti s usporiadávaním aukcií, prosím vedzte, že usporiadanie aukcie NIE JE ZADARMO. Stanovením vyvoláva cej ceny a poštovného každý predávajúci pokrýva náklady spojené s webovým poplatkom za aukciu, baliacim materiálom, čas strávený fotením, cestovaním na poštu, zasielaním.
☀️ 3: Naša komunikácia: Po ukončení aukcie Vám najneskôr do 48 hodín posielam správu do priečinka "Odkazy", kde nájdete potvrdenie výhry a informácie k platbe. Prosim potvrďte prijatie tejto správy a odoslanie platby. Obyčajne odosielam zásielky v priebehu -1-2 dní od prijatia platby na môj účet. Ak si želáte proces urýchliť, napíšte mi o tom a pošlite doklad o prevode na e-mail. Pokiaľ ro bude možné vyjdem Vám rada v ústrety a odošlem balíček hneď bez čakania na platbu, väčšinou ich mam pripravené, už zabalené.
☀️ 4. Vaša výhra, resp. vydražené vec: Vec, ktorú ste vyhrali/ vydražili v aukcii je pre Vás rezervovaná na najbližších 48h, resp dva dni po skončení aukcie. V tomto čase máte možnosť potvrdiť, že si výhru preberáte a to zaslaním platby za výhru, resp. potvrdenia o uskutočnenej transakcii na email. Po uplynutí 48h resp. 2 dní sa Vaša rezervácia na výhru ruší a vec z Vami vyhratej aukcie je opäť VOĽNÁ na predaj novému záujemcovi, na vloženie do novej aukcie alebo na iný predaj.

Spôsob platby:
☀️ 1: Iba bankovým prevodom alebo po dohode cez PayPal (treba vopred preveriť túto možnosť). Aukciu je možné prebrať osobne iba v prípade, že ju nie je možné prebrať poštou a táto možnosť je uvedená ako súčasť aukcie. Inak keďže sú všetky zásielky organizované dopredu a nie je možné ich priebeh meniť. Odporúčam komunikovať a zistiť, či je alebo nienje možná výnimka.
☀️ 2: Vašu platbu resp. potvrdenie o platbe pošlite najneskôr v priebehu 48h, resp. 2 dni po ukončení aukcie. V prípade, že ste nedostali môj odkaz, prosím nečakajte, komunikujte. Odkazy obyčajne chodia do schránky na MMA a aj na Váš e-mail.
☀️ 3: Vašu platbu posielate na účet v Poštovej Banke - použitím detailov v správe.
☀️ Poštovné/ balné poplatky a dodanie:
Poplatok za poštovné je uvedený v každej aukcii osobitne Zohľadňuje realne naklady na poštové náklady podľa váhy tovaru po zabaleni a dodanie 2. triedou doporučene. Posielam ako list alebo balik, podľa odporúčania pošty pri odosielaní na mieste. Cena v kolonke poštovné je konečná, zahŕňa manipulačné a balné náklady.

Kombinovanie aukcií a poštovného:
☀️1: V prípade, že ste vyhrali viacecero aukcií s vyvolávaciou hodnotou vyššou ako 1 € a želáte si skombinovať poštovné, kontaktujte ma, dohoda je možná. Vyšku kombinovaného poštovného stanovým ja, tak aby som vyšla v ústrety Vám a tiež nespôsobila náklady na mojej strane. Napr. vyhrali ste bielu búzku s vyvolavacou cenou 8,70, Vasa vydrayena cena je 9,20 a cena postovneho 1,90. Dalej ste vyhrali tasku s vyvolavacou cenou 9,90, Vasa cena je 10,50, cena postovneho 2,70. Zaplatite 9,20+10,50+postovne 1x - 2.tr doporucene podla vahy, podla cennika posty.
☀️ 2: V pripade aukcii s vyvolávajúcou hodnotou nižšou ako 1€ alebo = 1€ nie je možné kombinovať cenu stanovenu v kolonke poštovné z viac výhier či menit tuto cenu. V tomto pripade zahrna vsetky naklady spojene s aukciou a su fixne. Toto iste plati ak vyhrate jednu aukciu s vyssou vyvolavacou cenou ako 1€ a druhu aukciu s vyvolavacou cenou za 1€ alebo vyvolavacou cenou nizsiou ako 1€. Ak vyhrate 3 aukcie a dve su s vyssou vyvolavacou cenou ako 1 € vtedy sa skombinuje postovne z dvoch aukcii a aukcia od 1 € zostane nezmenena.

Strucne povedane, setrenie na postovnom formou kombinovania je mozne iba u aukcii s vyssou vyvolavacou cenou ako 1€. PS: Pouzivam terminologiu stranky aukcie od 1 Eura, od 1 Centa.

☀️ Momentálne nie je možné posielať na dobierku.

☀️ Spätné zásielky:
U aukcií neprijímam spätné zásielky. O dražení tovaru v aukcii sa rozhodujete Vy sami a cenu si určujete takisto Vy sami. V pripade, ze si rozmyslite prihodenie a kontaktujete ma pred koncom aukcie, je mozne Vase prihodenie na mojej strane zrusit - vzdy len pred ukoncenim aukcie. V pripade, ze Vas zaujima iny t
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu