MIMIAUKCE.cz
Nové. Perfektné dámske rifle/ džínsy = Levi´s = veľkosť 29 = rozmerovo M/L
NOVÝ TOVAR
Nové. Perfektné dámske rifle/ džínsy = Levi´s = veľkosť 29 = rozmerovo M/L
  
Nové suprove Levis jeans, model baggy dad jeans mid-rise s visačkami, velkost 29, dlzka 110, pas 86cm. Bavlna, farba tmava indigo modra.PC okolo 120€. Fotky na postave 177cm, vo velkosti 27. Ak treba dalsie info piste.
VEĽKOSŤ: M
VÝROBCA: LEVIS
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 2,50 EUR
Aukcia skončila neúspešně, vyvolávaciu cenu 40,00 EUR nikto nepotvrdil
Aukciu číslo 12374811 sledujú 2 návštěvníci +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci Lenka M. (LondynskySatnik) ID 29644 mimibazar.sk/londynskysatnik
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v stredu 24.4.2024 vo 12:35 hodín a skončila v štvrtok 25.4.2024 vo 14:00:00 hodín, celkom trvala 1 den 1 hodinu a 24 minút
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

Milé nakupujúce, milí nakupujúci,
moje meno je Lenka, a vítam Vás na mojich aukciách. Želám Vám príjemné draženie a radosť zo získaných vecí!

PRAVIDLÁ AUKCIE:
☀️ 1: Pred tým, ako sa pustíte do draženia mojich aukcií, prosím pozrite si všetky detailné fotky, prečítajte si podrobný popis výrobku, poštovného a všetky body týchto podmienok predaja. Ak si napriek tomu nie ste istí či sú všetky Vaše otázky zodpovedané, pošlite mi správu, rada Vám odpoviem.
☀️ 2: Ak máte skúsenosti s nákupom a nemáte skúsenosti s usporiadávaním aukcií, prosím vedzte, že usporiadanie aukcie NIE JE ZADARMO. Stanovením vyvoláva cej ceny a poštovného každý predávajúci pokrýva náklady spojené s webovým poplatkom za aukciu, baliacim materiálom, čas strávený fotením, cestovaním na poštu, zasielaním.
☀️ 3: Naša komunikácia: Po ukončení aukcie Vám najneskôr do 48 hodín posielam správu do priečinka "Odkazy", kde nájdete potvrdenie výhry a informácie k platbe. Prosim potvrďte prijatie tejto správy a odoslanie platby. Obyčajne odosielam zásielky v priebehu -1-2 dní od prijatia platby na môj účet. Ak si želáte proces urýchliť, napíšte mi o tom a pošlite doklad o prevode na e-mail. Pokiaľ ro bude možné vyjdem Vám rada v ústrety a odošlem balíček hneď bez čakania na platbu, väčšinou ich mam pripravené, už zabalené.
☀️ 4. Vaša výhra, resp. vydražené vec: Vec, ktorú ste vyhrali/ vydražili v aukcii je pre Vás rezervovaná na najbližších 48h, resp dva dni po skončení aukcie. V tomto čase máte možnosť potvrdiť, že si výhru preberáte a to zaslaním platby za výhru, resp. potvrdenia o uskutočnenej transakcii na email. Po uplynutí 48h resp. 2 dní sa Vaša rezervácia na výhru ruší a vec z Vami vyhratej aukcie je opäť VOĽNÁ na predaj novému záujemcovi, na vloženie do novej aukcie alebo na iný predaj.

Spôsob platby:
☀️ 1: Iba bankovým prevodom alebo po dohode cez PayPal (treba vopred preveriť túto možnosť). Aukciu je možné prebrať osobne iba v prípade, že ju nie je možné prebrať poštou a táto možnosť je uvedená ako súčasť aukcie. Inak keďže sú všetky zásielky organizované dopredu a nie je možné ich priebeh meniť. Odporúčam komunikovať a zistiť, či je alebo nienje možná výnimka.
☀️ 2: Vašu platbu resp. potvrdenie o platbe pošlite najneskôr v priebehu 48h, resp. 2 dni po ukončení aukcie. V prípade, že ste nedostali môj odkaz, prosím nečakajte, komunikujte. Odkazy obyčajne chodia do schránky na MMA a aj na Váš e-mail.
☀️ 3: Vašu platbu posielate na účet v Poštovej Banke - použitím detailov v správe.
☀️ Poštovné/ balné poplatky a dodanie:
Poplatok za poštovné je uvedený v každej aukcii osobitne Zohľadňuje realne naklady na poštové náklady podľa váhy tovaru po zabaleni a dodanie 2. triedou doporučene. Posielam ako list alebo balik, podľa odporúčania pošty pri odosielaní na mieste. Cena v kolonke poštovné je konečná, zahŕňa manipulačné a balné náklady.

Kombinovanie aukcií a poštovného:
☀️1: V prípade, že ste vyhrali viacecero aukcií s vyvolávaciou hodnotou vyššou ako 1 € a želáte si skombinovať poštovné, kontaktujte ma, dohoda je možná. Vyšku kombinovaného poštovného stanovým ja, tak aby som vyšla v ústrety Vám a tiež nespôsobila náklady na mojej strane. Napr. vyhrali ste bielu búzku s vyvolavacou cenou 8,70, Vasa vydrayena cena je 9,20 a cena postovneho 1,90. Dalej ste vyhrali tasku s vyvolavacou cenou 9,90, Vasa cena je 10,50, cena postovneho 2,70. Zaplatite 9,20+10,50+postovne 1x - 2.tr doporucene podla vahy, podla cennika posty.
☀️ 2: V pripade aukcii s vyvolávajúcou hodnotou nižšou ako 1€ alebo = 1€ nie je možné kombinovať cenu stanovenu v kolonke poštovné z viac výhier či menit tuto cenu. V tomto pripade zahrna vsetky naklady spojene s aukciou a su fixne. Toto iste plati ak vyhrate jednu aukciu s vyssou vyvolavacou cenou ako 1€ a druhu aukciu s vyvolavacou cenou za 1€ alebo vyvolavacou cenou nizsiou ako 1€. Ak vyhrate 3 aukcie a dve su s vyssou vyvolavacou cenou ako 1 € vtedy sa skombinuje postovne z dvoch aukcii a aukcia od 1 € zostane nezmenena.

Strucne povedane, setrenie na postovnom formou kombinovania je mozne iba u aukcii s vyssou vyvolavacou cenou ako 1€. PS: Pouzivam terminologiu stranky aukcie od 1 Eura, od 1 Centa.

☀️ Momentálne nie je možné posielať na dobierku.

☀️ Spätné zásielky:
U aukcií neprijímam spätné zásielky. O dražení tovaru v aukcii sa rozhodujete Vy sami a cenu si určujete takisto Vy sami. V pripade, ze si rozmyslite prihodenie a kontaktujete ma pred koncom aukcie, je mozne Vase prihodenie na mojej strane zrusit - vzdy len pred ukoncenim aukcie. V pripade, ze Vas zaujima iny t
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu