MIMIAUKCE.cz

Zažite úplne inú ZOO - KOVOZOO

31.5.2024

Súťažíme o 5 rodinných vstupeniek  s platnosťou 1 rok do jedinečnej KOVOZOO v Starom Meste pri Uherskom Hradišti, vzdialeného len 40 km od hraničného priechodu Skalica. V KOVOZOO môžete obdivovať unikátne exponáty. Prihláste sa do súťaže tu.

Rozchodníkovec nádherný........3 listy..........))))))))))))
NOVÝ TOVAR
Rozchodníkovec nádherný........3  listy..........))))))))))))
 
Rozchodník nádherný môžete použít ako okrasnú rastlinu.Je to TRVALKA...lístok stačí dať do zeme-oblubuje iba zem-nie rašelinu...z jedneho listu máte zakrátko rastlinu...bude z nej taký trs-gula už na jar sa strihaju suche byle a už vtedy ma od korena take ružičky a teraz v apríli už ma velkosť vid.posledne det.foto...postupne ide do výšky a v lete kvitne..je vlasatne celoročne krásna rastlina....darí sa jej v záhonoch, skalkách a suchých miestach. Rezané kvety možno použiť pri aranžovaní kvetov. Dlho vydrží vo váze.Vyrastá do výšky 45cm,tvorí krásny kruh a je celoročne zelený. V zime prezimuje bez akej-koľvek starostlivosti.

Rozchodník z čeľade tučnolistov patrí medzi veľmi obľúbené a vďačné rastliny. Starostlivosť oň je totiž minimálna, no pravidelne sa vám odvďačí farebnými kvietkami.

O rozchodníku môžeme hovoriť ako o sukulente či skalničke. Jeho kvety sú zlatou baňou pre včely či motýle, ktoré sa pri ňom často zdržiavajú.
VEĽKOSŤ: M
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 1,50 EUR
Aukcia byla úspešně ukončená s koncovou cenou 2,97 EUR
Víťaz aukcie Petra S. (0vareska0) ID 52406
Aukciu číslo 12374326 sleduje 6 návštěvníkov +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci Slava Surová (sslava) ID 13485 mimibazar.sk/sslava
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v uterok 23.4.2024 v 16:33 hodín a skončila v stredu 24.4.2024 vo 20:18:29 hodín, celkom trvala 1 den 3 hodiny a 44 minút
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

OZNAM:

Platí od 30.4.2024 ............))))))))))))))))))


.....POPROSíM,aby ste mi ADRESY PíSALI IBA CEZ ODKAZY MMA,aby som vedela zaradiť zmenené priezviska,dakujem...)))

1.Aukcie čo bežia v jednom týždni od pondelku do piatku.-tj týžden je potrebné po ich skončení vyplatiť do 2 pracovných dní + zaslať ADRESU treba a v prípade BALIKA,aj Tel.kontakt,alebo e-mail..

1:- Už NIEJE možné umňa dražiť do dašieho týždňa,za jedno poštovné a nebudem posielať aukcie spolu. !!!!!! BOLO to zneužívané a viac ktát som platila poštu ja,ked som zaslala skôr jedni aukcie a dovolila som si zabudnúť a podaktore dámy dražili dalej,už to teda robiť nebudem,aj kôli evidencii,je to nemyslitelne dražiť dva- tri týždne ...


3.- A taktiež som sa rozhodla,že ak ma neupozorníte,že platíte pod iným priezviskom,menom,..že NEBUDEM pátrať po tých platbách,budu NEZARADENE....kým sa neozvete a neurčíte mi platbu-balík nepošlem!

4.-Poštovne V AUKCII,JE VžDY OBYčAJNE...pošlem obyčajne-na Vašu zodpovednosť.




____________________________________________________________


5.-Ak máte v danom týždni VIAC - aukcii,platíte podľa vahy JEDNO poštovne+ balné 0,50€,BALNE platíte len 1x a je jedno koľko máte aukcií,


6.-Pokiaľ tovar nesplňa vaše predstavy,máte nárok mi ho do 14 dní vrátiť ,bez udania dôvodu,samozrejme,od dňa prebratia- a v originál balení. a určite ma treba o tom aj informovať,že zasielate späť,hned ako tovar obdržím-vraciam vám späť peniaze. Neplatí pri rastlinách.



-Prajem príjemné draženie.Slava
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu