MIMIAUKCE.cz

Zažite úplne inú ZOO - KOVOZOO

31.5.2024

Súťažíme o 5 rodinných vstupeniek  s platnosťou 1 rok do jedinečnej KOVOZOO v Starom Meste pri Uherskom Hradišti, vzdialeného len 40 km od hraničného priechodu Skalica. V KOVOZOO môžete obdivovať unikátne exponáty. Prihláste sa do súťaže tu.

KRáSNE ČERVENé šATY
KRáSNE ČERVENé šATY
 
Krásne výrazne červené šaty so sexi strihom, robí super postavu. Bočné vrecká neodstávajú ak nemáte veľmi útlu postavu., veľmi úzke boky/ figurína má postavu č. XS/ Dlžka šiat siaha pod kolená. Materiál podobný ako teplákovina, pružný, pekne prispôsobí postave, vzadu je zips.. Veľkosť je udaná č. M, ale myslím si , že sedí skôr na S ko/ale natiahne sa/ . Rozmery: šírka pod pazuchami: 44 cm, pás 37 cm, celková dlžka 94 cm. Nosené asi 3-4 x , vo veľmi dobrom stave. Bohužiaľ už sú mi malé, inak by som ich zanič nedala, na peknej postave oveľa lepšie sedia ako na figuríne, krásne vyniknú.
VEĽKOSŤ: S
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 2,70 EUR
Aukcia skončila neúspešně, vyvolávaciu cenu 8,00 EUR nikto nepotvrdil
Aukciu číslo 12373428 nikto nesleduje +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci Timea B. (Timik) ID 8048 mimibazar.sk/timik
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v nedeľu 21.4.2024 v 16:00 hodín a skončila v sobotu 27.4.2024 vo 20:44:00 hodín, celkom trvala 6 dní 4 hodiny a 43 minút
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

Milé mamičky a nemamičky,
ďakujem že ste sa zúčastnili na mojej aukcii. Po skončení aukcie snažím sa vždy kontaktovať výhercu, v prípade ak sa to z nejakého dôvodu nestane prosím výhercu, aby ma kontaktoval . Balík posielam hneď po nabehnutí peniažkov na môj účet, štandardne podávam balíky II.triedou , ale ak potrebujete tovar skôr, tak prosím upozornite ma , aby som podala I.triedou a poštovné tým pádom bude vyššie. Ak nemáte inak možnosť si zaplatiť tovar, tak po vzájomnej dohode v niektorých prípadoch posielam tovar aj na dobierku.
Ak máte nejaké otázky, kľudne sa pýtajte, rada všetkým odpoviem!
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu