Súťažíme o 3 balíčky prírodnej kozmetiky Olival. Prihláste sa tu.
MIMIAUKCE.cz
♥️ Tesori d´ Oriente Thalasso Therapy dámska toaletná parfumovaná voda - 100 ml
NOVÝ TOVAR
♥️ Tesori d´ Oriente Thalasso Therapy dámska toaletná parfumovaná voda - 100 ml
  
s orientálnou, zmyselnou nadčasovou atmosférou raja na Fidži
drevený a jantárový parfum rozjasnený živými tónmi sladkej oranžovej, citrónu a korenistého červeného korenia.Vylepšený zamatovo-romantickým základom Iris, cédrového dreva a pačuli
Rafinovaná, svieža a žiarivá kytica, ktorá stelesňuje nadčasovú atmosféru raja na Fidži.
V hlave blednúce ozveny citrónu a bergamotu odhaľujú srdce soli a morských rias s prekvapivým pozadím, ktoré vonia po cédre a pižme a dodáva pocit sviežej pohody.
Thalassoterapie je prírodná liečba využívajúca blahodarných vlastností morskej vody a morského klímy, regeneruje telo a dodáva mysli hĺbkový pocit odpočinku. Termín Thalassoterapie pochádza z Francúzska z oblasti Bretónsko a vnikol už v 19 storočí, však pozitívne účinky na zdravie sú známe už od staroveku. Pre väčšinu orientálnych kultúr bola voda vždy zdrojom inšpirácie a tiež podstatnou a vzácnu súčasťou života, prvkom, ktorý spája myseľ, telo i ducha.
Morské riasy: vzácna zmes morských rias (Dulse, Undaria pinnatifida a Nori) vybraná pre ich antioxidačné, upokojujúce a hydratačné vlastnosti. Sú bohaté na vitamíny a minerály, omega-3 mastné kyseliny, beta-karotén, hydratujú a čistí pokožku tela. Morské riasy zmäkčujú kožu a výrazne sa podieľa na obnove kožných buniek. Vďaka obsahu antioxidačných látok chráni pleť pred voľnými radikálmi, ktoré sú hlavnými vinníkmi predčasného starnutia. V kozmetike sa používajú predovšetkým v prípravkoch pre veľmi problematickú pokožku.
Voda z ostrova Fidži: voda sa čerpá priamo zo srdca Tichého oceánu, vzdialeného vyše 1500 km od najbližšieho kontinentu, čistená vetry oceánu, filtrovaná dlhou cestou medzi skalami je jednou z najčistejších minerálnych vôd na svete. Vďaka vysokému obsahu horčíka, vápnika a siliky dodáva pokožke všetku potrebnú hydratáciu a sviežo
VÝROBCA: TESORI D’ORIENTE
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 2,40 EUR
Aukcia byla úspešně ukončená s koncovou cenou 1,98 EUR
Víťaz aukcie Tatiana L. (tanka01) ID 335498
Účastníci aukcie (posledných 10)
Pokud bude někdo obesílat účastníky aukce nabídkami, bude mu pozastaven účet.
18.4. 20:09:33 - Tatiana L. (tanka01) ID 335498 ponúkl(a) cenu 1,98 EUR ( jedno prihodenie )
15.4. 11:00:08 - Mariana B. (bilmariana) ID 203319 potvrdil(a) vyvolávaciu cenu 0,99 EUR
Aukciu číslo 12370611 sledujú 2 návštěvníci +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci patrik o. (ORPA) ID 279413 mimibazar.sk/orpa
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v pondelok 15.4.2024 v 10:21 hodín a skončila v štvrtok 18.4.2024 vo 20:25:00 hodín, celkom trvala 3 dni 10 hodín a 3 minuty
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

Vítam vás na mojich aukciách a veľmi pekne Vám ďakujem za záujem a za účasť. Predávam vecičky našej rodiny. Sú to veci aj nové, ktoré nesadli a už sa nedajú vrátiť, alebo veci aj mierne nosené, vždy to v aukcii uvádzam a dokladám detailnými fotografiami.
Po skončení aukcie Vás budem kontaktovať do 48hod. - poprípade ak by som sa neozvala tak sa prosím ozvite vy, ďakujem ;-)
Balíček odošlem potom ako mi nabehnú peniažky na účet. Najčastejšie posielam balíček do pól kila ako doporučený list a ťažšie ako balík na poštu alebo Packetou, ale je to samozrejme o dohode. Pošlem aj dobierkou. V prípade ak si želáte balíček pripoistit, prosim informujte ma o tom.
Prajem veľa úspechov pri dražení ...
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu