Súťažíme o 3 balíčky prírodnej kozmetiky Olival. Prihláste sa tu.
MIMIAUKCE.cz
Stupienok
Stupienok
 
Málo používané, kupované na Bonami.sk za 13€.
S praktickou stoličkou z plastu môže vaše dieťa dosiahnuť tam, kde mu to jeho výška ešte nedovoľuje. Protišmykové vyhotovenie. Vďaka tomu je ideálnym doplnkom do kúpeľne alebo kuchyne.
Dĺžka 36 cm
Šírka 24 cm
Výška 13 cm
Jeho nosnosť je 35 kg.
VÝROBCA: BONAMI.SK
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 3,70 EUR
Aukcia byla úspešně ukončená s koncovou cenou 1,00 EUR
Víťaz aukcie Žaneta Ž. (slnecnik222) ID 8948
Aukciu číslo 12362662 nikto nesleduje +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci Lucia H. (superlucka) ID 42346
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v pondelok 25.3.2024 v 9:37 hodín a skončila v nedeľu 31.3.2024 vo 22:27:00 hodín, celkom trvala 6 dní 11 hodín a 49 minút
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

Ahojte všetci,

Teší ma Váš záujem o moje aukcie, prosím ale, pri každej aukcii si pozorne prečítajte moje podmienky. V prípade akýchkoľvek otázok ma kontaktujte! Tovar sa snažím čo najlepšie popísať, či nafotiť. Prihadzujte iba v prípade vážneho záujmu. Vami vyhratý tovar neberiem späť!!!

Po ukončení aukcie výhercu vždy kontaktujem. Môj IBAN SK69 8360 5207 0042 0406 2834. Ako účel platby (predmet, správu,...) uveďte Vaše priezvisko a stručný popis vyhratej aukcie. Obratom mi pošlite adresu, kam Vám mam balíček poslať.

Pokiaľ sa nedohodneme inak, požadujem platbu do 3 dní od výhry, resp. môjho kontaktovania cez odkaz. Ak výherca nereaguje na moje odkazy (maximálne však ďalšie dva po prvom oznámení o výhre) dávam negatívne hodnotenie. Verím však, že vždy sa dá dohodnúť, ak sa chce!

Poštové (a balné) býva vypočítané na doporučený list druhej triedy (prípadne na balík na poštu - pri väčších veciach), na dobierku neposielam! Ak chcete výhru poslať obyčajne, dajte vedieť, dohodneme sa.
Balíčky posielam podľa času a možností, keďže mám malé dieťa a chodím aj do práce. Osobný odber toho času nie je možný.

V prípadne, ak bojujete aj o niektorú z mojich ďalších aukcií dajte vedieť, na spoločnom odoslaní a poštovnom sa môžeme dohodnúť po ich skončení.

Ďakujem a prajem veľa šťastia pri aukciách!!!
Lucka
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu