Súťažíme o 3 balíčky prírodnej kozmetiky Olival. Prihláste sa tu.
MIMIAUKCE.cz
Športový komplet
NOVÝ TOVAR
Športový komplet
  
Ponúkam tento komplet čierno- fialovej farby, je však od rôznych výrobcov. Ani raz som nemala na sebe. Tepláky sú Puma, veľ. M,, dolu patent, širší strih nohavíc. Tričko je Crivit veľ. M, príjemný rýchlo schnúci materiál. Bunda je zn. Donnay, veľ. M.
VEĽKOSŤ: M
VÝROBCA: RôZNI
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 3,50 EUR
Aukcia skončila neúspešně, vyvolávaciu cenu 10,00 EUR nikto nepotvrdil
Aukciu číslo 12362419 sledujú 2 návštěvníci +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci Petra S. (Lenka 04) ID 21184
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v nedeľu 24.3.2024 v 18:37 hodín a skončila v sobotu 30.3.2024 v 19:40:00 hodín, celkom trvala 6 dní 1 hodinu a 2 minuty
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

Milé nakupujúce, ďakujem za Váš záujem o ponúkaný tovar.
Pred nákupom si prosím pozorne prečítajte podmienky predaja a zvážte, či naozaj ponúkanú cenu akceptujete a potvrdíte. V prípade otázok budem reagovať.
Vydražený tovar späť neberiem. Na predávané veci nedávam záruku, vždy sa ich snažím popísať, aby zodpovedali skutočnému stavu.
Potvrdením aukcie, resp. prihodením potvrdzujete aj akceptovanie výšky poštovného a balného. Tá závisí od hmotnosti balíčka. Posielam len dporučene.
Po skončení aukcie sa Vám ozvem a platbu očakávam do 3 dní. Až po pripísaní sumy na môj účet posielam balíček na Vašu adresu. Tú mi prosím pošlite spolu s info o prevode.
Pri úhrade napíšte do poznámky Vaše meno , resp. číslo vydraženej aukcie, aby som mohla platbu správne priradiť a predišli sme nedorozumeniam.
Na poštu chodím v stredu, ak sa podarí aj častejšie.
Celá naša komunikácia prebieha CEZ ODKAZY MMA.
Ďakujem za pochopenie a prajem príjemné draženie,
Petra
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu