Súťažíme o 3 balíčky prírodnej kozmetiky Olival. Prihláste sa tu.
MIMIAUKCE.cz
Nové saténové lodičky 37
NOVÝ TOVAR
Nové saténové lodičky 37
Krásne nové saténové čierne lodičky, veľkosť píšu 38, ale sedia na 37, výška opätku 8 cm. Fakt nádherné, neobanujete...
VEĽKOSŤ: 37
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 3,50 EUR
Aukcia skončila neúspešně, vyvolávaciu cenu 6,00 EUR nikto nepotvrdil
Aukciu číslo 12357761 sledujú 2 návštěvníci +SLEDOVAŤ AUKCIU (iba prihlásení)
Predávajúci Soňa T. (Amaltea) ID 52887
VŠETKY AUKCIE PREDÁVAJÚCEHO
Aukcia bola započatá v stredu 13.3.2024 v 17:13 hodín a skončila v uterok 19.3.2024 v 15:30:00 hodín, celkom trvala 5 dní 22 hodín a 16 minút
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMIENKY PREDAJA

Ďakujem, že ste sa zapojili do mojich aukcií. A hneď v úvode Vás prosím: NEODPISUJTE MI NA MAILOVÚ ADRESU, blbne server a často sa nedostanem ku svojej pošte. Odkazy na MMA fungujú a mám to istejšie.

1.Po výhre sa najneskôr do dvoch dní skontaktujem s výhercom a pošlem údaje k platbe. Na platbu čakám 3 dni, potom (ak sa nedohodneme inak) dávam negatko hodnotko. Pretože sa môže stať, že správa pre hocijakú príčinu k vám nedorazí, budem rada, ak sa mi ozvete späť cez odkazy na MMA a potvrdíte mi ju /aj so svojim celým menom a presnou adresou/. A poprosím vás, aby ste do správy pre prijímateľa uvádzali svoje meno a skrátený názov aukcie. Po zlých skúsenostiach na dobierku bohužiaľ NEPOSIELAM.

2. Poprosím o serióznosť, preto sa nezapájajte do aukcií, ak o draženú vec nemáte vážny záujem. Predtým ako prihodíte, pýtajte sa na čokoľvek. Všetky chybičky sú uvádzané v popise, veci sú väčšinou originál zabalené, preto nevraciam peniažky, ani poslaný tovar neberiem späť.

3. Vyhradzujem si právo kedykoľvek ukončiť aukciu z dôvodu predaja mimo aukcie (pokiaľ vyvolávacia cena nebola potvrdená).

4. Ak sa mi spätne do troch dní neozvete, tovar posúvam ďalšiemu dražiteľovi a píšem negatko hodnotko za neprevzatú/zmarenú aukciu a dávam si Vás do zakázaných účastníkov.

5. Balíčky posielam dvakrát týždenne /utorok a piatok/ po uhradení platby.

6. Dúfam, že sa vám vecičky budú páčiť a že sa opäť zapojíte do niektorej mojej aukcie :-)
A budem véééľmi rada, ak sa mi po dodávke tovaru ozvete s krátkou správou, či je všetko OK /...pre môj kľudný spánok.../. Ak sa mi do 5 dní od poslania tovaru neozvete, považujem ho za doručený a obchod uzavretý...

Pekný deň :-)
Soňa

PS: Tovar posielam iba ako doporučenú zásielku, aby som mala doklad o odoslaní / prijatí.
Reklama | Podmienky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti
Informácie o spracovaní osobných údajov | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu