ODPORÚČANIE VAŠIM ZNÁMYM
ODPORÚČANIE NEMOHLO BYŤ ODOSLANÉ
Pre odoslanie odporúčania musíte byť prihlásený
Váš E-mail
E-mail Vašich známych
Vaše odporúčanie
Ahoj, našla som zaujímavú vec na aukcii *** Tmavá kolagénová čokoláda 400g *** - na výživu pokožky, vlasov a kĺbov Kolagénová tmavá horúca čokoláda predstavuje spojenie organického kakaa s hydrolyzovaným rybacím kolagénóm, ktorý je nevyhnutný pre pokožku, kĺby, kosti a svaly. Kolagénová čokoláda očarí svojou lahodnou chuťou a zároveň dodá energiu. Neobsahuje vysoké množstvo tuku a je sladená iba bio kokosovým cukrom. Kolagén je základná stavebná bielkovina, ktorá tvorí spojivové tkanivá pohybového aparátu. Je to hlavný štrukturálny proteín nachádzajúci sa vo vnútri i na povrchu našich tiel. Kolagén je tvorený z aminokyselín, ktorý dodáva pevnosť a podporu našim kostiam, pokožke, šľachám, väzivám a cievam. Je všeobecne známe, že od 25. roku života ľudské telo postupne stráca schopnosť tvoriť kolagén a v pokožke sa jeho množstvo znižuje každoročne o 1,5%. Po 40. roku života si ho ľudské telo nevytvára takmer vôbec. Pre zachovanie zdravej pokožky bez vrások, funkčných kosti a kĺbov je dôležité pravidelné dopĺňanie kolagénu. Nedostatkom kolagénu vzniká tiež celulitída. Doplňte svojmu telu kvalitný hydrolyzovaný kolagén francúzskej kvality v podobe chutnej horúcej čokolády. Jedná šálka kolagénovej čokolády obsahuje až 1000mg kolagénu. Benefity produktu • 1000mg rybieho kolagénu v dávke • bioaktívny hydrolyzovaný kolagén • vyživuje pokožku, vlasy a kĺby • pôsobí proti celulitíde a vráskam • sladená bio kokosovým cukrom • kvalitné organické kakao • dodá výživu a energiu • čisté zloženie Zloženie organický kakaový prášok, bio kokosový cukor, sušené odtučnené mlieko v prášku, bioaktívny hydrolyzovaný rybí kolagén Príprava 20g prášku (1 odmerku) dôkladne rozmiešajte so 150-200ml prevarenej vody alebo prevareného mlieka (o teplote 90°C). Obsah balenia 400g Určite sa pozri. S pozdravom
odkaz:
https://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=12511978
(tento odkaz bude uvedený na konci emailu,
preto ho nie je potrebné kopírovať do odkazu)